... u nás se snoubí krása tradičního řemesla s lehkostí moderní pekařské technologie

... where bread comes to life



Zlepšující přípravky pro výrobu chleba

ŽITNÝ CELOZRNNÝ KVAS

ŽITNÝ CELOZRNNÝ KVAS

moderní, zákazníky žádaný a odborníky oceňovaný tuhý stabilizovaný žitný kvas bez přídavku aditiv pro velmi jednoduchou výrobu vyhledávaného chleba tzv. „tradičního kvasového charakteru“ s vysokými nároky na chlebovou chuť a aroma. Kvas je vyráběn z kvalitní celozrnné žitné mouky a originální startovací kultury, kontrolovanou fermentační technologií zaručující chlebu vysokou kvalitu, provozní jistotu a trvanlivost.

balení: 7,5 kg (plastová nádoba s víkem)
dávkování: 5 - 20 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 6 měsíců od data výroby v uzavřeném plastovém obalu při teplotách do 25°C

KONTI - zárodečná kultura *** pouze na objednávku ***

KONTI - zárodečná kultura *** pouze na objednávku ***

zárodečná kultura pro výrobu jednostupňového stabilizovaného kvasu určeného k výrobě pšenično-žitného a žitno-pšeničného chleba

balení: 6 kg / ks (plastová nádoba s víkem)
dávkování: dle doporučené tabulky
trvanlivost: 1 měsíc od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

NATURFIX

NATURFIX

přípravek pro výrobu pšenično-žitného chleba zajišťující výrazné zvýšení stability těsta během kynutí a vysokou výtěžnost

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 6 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

KONTINOL

KONTINOL

tekutý zakyselující přípravek pro výrobu pšenično-žitného, žitno-pšeničného a samožitného chleba

balení: 10 kg / ks (plastová nádoba s víkem)
dávkování: 2 - 3,5 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 12 měsíců od data výroby v uzavřeném obalu při skladovacích teplotách 5 - 25°C

KONTINOL TMAVÝ

KONTINOL TMAVÝ

tmavý tekutý zakyselující přípravek pro výrobu pšenično-žitného, žitno-pšeničného a samožitného chleba

balení: 10 kg/ks (plastová nádoba s víkem)
dávkování: 2,5 - 4 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 12 měsíců od data výroby v uzavřeném obalu při skladovacích teplotách 5 - 25°C

KONTISAUER *** pouze na objednávku ***

KONTISAUER *** pouze na objednávku ***

pastovitý zakyselující přípravek pro výrobu pšenično-žitného, žitno-pšeničného a samožitného chleba

balení: 10 kg / ks
dávkování: 0,5 - 2,5 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 12 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

BOEROL koncentrát

BOEROL koncentrát

zakyselující přípravek pro výrobu pšenično-žitného, žitno-pšeničného a žitného chleba

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,3 - 0,4 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 24 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

FORMSTABIL

FORMSTABIL

zlepšující přípravek pro výrobu samožitných formových chlebů. Zvyšuje stabilitu těsta během kynutí, pórovitost střídy a tím i celkový objem hotových výrobků s prodlouženou trvanlivostí.

balení: 15 kg / ks
dávkování: 2 % na hmotnost moukyy
trvanlivost: 10 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

BROTSTABIL

BROTSTABIL

zlepšující přípravek pro výrazné zvýšení stability žitno-pšeničných těst během kynutí a prodloužení trvanlivosti hotových výrobků

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 10 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

BROTKONTROL

BROTKONTROL

zlepšující přípravek pro výrazné zvýšení stability pšenično-žitných těst během kynutí a prodloužení trvanlivosti hotových výrobků

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 10 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

BROTOPTIM  *** pouze na objednávku ***

BROTOPTIM *** pouze na objednávku ***

přípravek pro výrobu konzumního chleba zajišťující zvýšení stability těsta během kynutí, vysokou výtěžnost s prodlouženou trvanlivostí hotových výrobků

balení: 25 kg/ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 8 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

NATURFIX

NATURFIX

přípravek pro výrobu pšenično-žitného chleba zajišťující výrazné zvýšení stability těsta během kynutí a vysokou výtěžnost

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 6 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

KONTISTABIL A

KONTISTABIL A

zlepšující přípravek pro výrobu pšenično-žitného chleba s ohledem na velký objem a pórovitost

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 10 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

KONTISTABIL B

KONTISTABIL B

ekonomický stabilizátor třetí generace pro žitno pšeničné chleby

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 10 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

KONTISTABIL C

KONTISTABIL C

stabilizátor třetí generace pro žitno pšeničné chleby

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 10 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

KONTISTABIL Z

KONTISTABIL Z

stabilizátor třetí generace pro pšeničné a speciální chleby

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 10 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

FRISCHSTABIL

FRISCHSTABIL

přípravek pro výrobu konzumního chleba zajišťující výrazné zvýšení stability těsta během kynutí, vysokou výtěžnost a prodlouženou trvanlivost hotových výrobků

balení: 25 kg / ks
dávkování: 0,8 - 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 8 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

NATURSOFT

NATURSOFT

zlepšující přípravek pro výrobu pšenično-žitného a žitno-pšeničného chleba s prodlouženou trvanlivostí

balení: 25 kg / ks
dávkování: 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 6 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

FERMENT SOFT

FERMENT SOFT

zlepšující přípravek pro výrobu žitno-pšeničného a pšenično-žitného chleba s velkým efektem prodloužení trvanlivosti

balení: 20 kg / ks
dávkování: 1 % na hmotnost mouky
trvanlivost: 6 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek